Добрий день мені 37 років в 2016 переніс тромбоз глибоких вен правої гомілки,через рік на лівій був поверхневий тромбофлебіт пив ксарелто 20 1 раз в день минулої зими перестав,перейшов на тромбонет почала отікати ліва нога,ношу чулки 2 клас права нормальна біль в нозі нечути на ранок все нормально, чи потрібно пити ксарелто знов? Дякую.

Доброго дня! Для того, щоб відміняти Ксарелто потрібне підтвердження реканалізації на УЗД. Або позитивна динаміка контролю д-димеру крові. Наразі, Вам потрібно зробити УЗД вен кінцівок


 
ЛЕЧЕНИЕ ВАРИКОЗА ЛАЗЕРОМ – ЭТО:

- возможность покинуть клинику сразу после процедуры;
- безопасность и малоинвазивность;
- отсутствие боли (манипуляция часто проводится под местной анестезией, иногда пациента погружают в медикаментозный сон);
- короткий период реабилитации;
- отсутствие осложнений;
- отсутствие рубцов и шрамов.

Стоимость консультации сосудистого хирурга, флеболога – 300 грн.

Запись по телефону: (067) 764-55-12
 
ksh.kiev.ua 2012-2018